Voortaan vinen jullie hier nieuws in verband met de vernieuwing van onze tennispleinen.

Aanleg tennisterreinen op TC Asse

We kregen dit weekend bericht van de aannemer die onze pleinen zal vervangen dat er geen tapijt kan geleverd worden op het voorziene tijdstip.

Daarom hebben we dan ook besloten om de vernieuwing van de pleinen en de omheining uit te stellen tot midden augustus.

Uiteraard heeft dit heel wat gevolgen.

De reservatie van de terreinen wordt opnieuw open gesteld tot 14 augustus. Op 15 augustus zal er misschien nog kunnen gespeeld worden.

De mannendag kan doorgaan op 21 juli, evenals de vrouwendag op donderdag 4 augustus (ook open voor niet-leden). Verdere informatie voor deze organisaties volgt nog.

Voor het clubkampioenschap kan er dus volop gespeeld worden. Zorg er voor dat de matchen tijdig gespeeld worden.

De barlijst vanaf vandaag tot en met 14 augustus wordt opnieuw van kracht. Wie op de vorige lijst stond behoudt haar of zijn barbeurt. Van 11 tot 29 juli wordt de lijst aangevuld. Ik stuur nog een nieuwe lijst naar iedereen die er op staat.

Voor de jeugd worden de stage opnieuw georganiseerd in de weken 1 tot en met 6. Weken 7 en 8 vallen helaas weg. Dit is nog even onder voorbehoud. Een mail zal zo snel mogelijk naar de jeugdleden gestuurd worden.

 

 

Beste tennisvrienden,

Wij willen jullie laten weten dat de vervanging van onze tennisterreinen en omheining reeds midden volgende week zal starten, wat eerder is dan oorspronkelijk gepland.
De lessen op woensdag 29/6 gaan nog door.
Voorlopig laten we ook de reservatiemodule op donderdag 30/6 nog open staan, maar het is NIET gegarandeerd dat er dan nog kan gespeeld worden.

De bardiensten van 1/7 tot en met 10/7 vervallen. Jullie zullen op een latere datum opnieuw ingepland worden.

Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen en stellen de reservatie-module terug open zodra de werken afgerond zijn.

Diegenen die het clubtornooi spelen starten best deze week nog – de volgende ronden zullen dan voor augustus zijn.

Ondertussen zetten wij in die weken op donderdagavond en zondagvoormiddag de deuren van ons clubhuis open voor een babbeltje, een partijtje petanque of pitjesbak en een drankje zodat we het contact met jullie niet verliezen.

Iedereen is altijd welkom op die momenten.

Sorry voor deze onderbreking en dank voor het begrip maar het spelplezier zal nadien nog zo groot zijn.

Groetjes

Het bestuur van TC Asse